Μόνη τρίτη και περιμένει η Τότεναμ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, σκαρφάλωσε η Τότεναμ που επικράτησε εκτός έδρας της Σάντερλαντ με σκορ 2-1 για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ και περιμένει στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι για να μείνει η διαφορά τους στους τρεις βαθμούς. .

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, σκαρφάλωσε η Τότεναμ που επικράτησε εκτός έδρας της Σάντερλαντ με σκορ 2-1 για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λίγκ και περιμένει στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι για να μείνει η διαφορά τους στους τρεις βαθμούς.

Η Σάντερλαντ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνει τη… ζημιά στην Τότεναμ. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βίλας Μπόας αν και είχε πιο παθητικό ρόλο, ήταν πιο αποτελεσματική στο ξεκίνημα του ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αντεμπαγιόρ να προηγηθεί. Στο 40′ ο Ο’ Σέι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιορίς και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα, οι Λονδρέζοι πίεσαν για να ξαναμπούν στο ματς και ευτύχησαν να  ισοφαρίσουν χάρη στο αυτογκόλ του Κάρλος Κουεγιάρ, στο 48′. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν σταμάτησε εκεί αφού τρία λεπτά αργότερα ο Άαρον Λένον με εξαιρετική προσπάθεια νίκησε τον Μινιολέ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Σάντερλαντ προσπάθησε να απαντήσει, όμως ο Γιορίς αντέδρασε όπου χρειάστηκε. Αντίθετα η Τότεναμ δεν κατέβασε το ρυθμό της και έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Σάντερλαντ: Μινιολέ, Γκάρντνερ, Κιλγκάλον (62′ Κάμπελ), Κουέγιαρ, Ο’Σέι (68′ Μπραμπλ), Κόλμπακ, Λάρσον (80′ Ουίκαμ), Τζόνσον, ΜακΚλίν, Σεσενιόν, Φλέτσερ

Τότεναμ: Λορίς, Ουόκερ, Ντόσον, Κόκερ, Νότον, Λένον (83′ Πάρκερ), Σάντρο, Ντεμπελέ, Μπέιλ (90′ Σίγκουρντσον), Αντεμπαγιόρ, Ντεφόου (76′ Ντέμπσι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.