Αμφίβολος ο Άλεν στη Λίβερπουλ

Σε ρυθμούς Στάριτζ θα έπρεπε να κινείται η Λίβερπουλ, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του Άγγλου επιθετικού από την Τσέλσι.

Σε ρυθμούς Στάριτζ θα έπρεπε να κινείται η Λίβερπουλ, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του Άγγλου επιθετικού από την Τσέλσι.

Προέχει, άλλωστε, η δύσκολη έξοδος στο αφιλόξενο «Μπριτάνια», για την Boxing Day, με τη Λίβερπουλ να έρχεται αντιμέτωπη με τη Στόουκ για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν, εδώ και καιρό, στον επιθετικό Μπορίνι και τον αμυντικό Κέλι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μακρόχρονους τραυματισμούς. Για το ματς με τους «πότερς», την Τετάρτη (26/12), ο Μπρένταν Ρότζερς έχει αμφίβολο τον Τζο Άλεν, που ίσως να βρεθεί στον πάγκο, λόγω μικροτραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται να βάλει βασικό τον Στέρλινγκ, που άρχισε από τον πάγκο με τη Φούλαμ.

Οι «κόκκινοι» θέλουν, τέλος, να διατηρήσουν και την καλή παράδοση που «τρέχουν» εδώ και τέσσερα χρόνια στην Boxing Day, όπου είναι αήττητοι. Τελευταία τους ήττα, στην αγωνιστική των Χριστουγέννων, είναι το 1-0 από την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» το 2006!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.