Παίκτης της χρονιάς ο Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, μέσα από τις ψήφους των συναδέλφων του.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, μέσα από τις ψήφους των συναδέλφων του. Συγκεκριμένα, η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) ανέδειξαν τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή της Λέστερ, ως τον καλύτερο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαχρέζ κατάφερε να κερδίσει τους Χάρι Κέιν, Ντιμίτρι παγιέ, Μεσούτ Εζίλ, Τζέιμι Βάρντι και Ενγκολό Καντέ, στη σχετική ψηφοφορία. 

Ο Μαχρέζ τόνισε κατά τη βράβευσή του: “Αισθάνομαι τέλεια. Νιώθω ευγνώμων για το βραβείο, είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είναι ατομικό το βραβείο όμως η προσπάθεια είναι συλλογική και θέλω να το αφιερώσω και στους συμπαίκτες μου. Δίχως αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Είναι μεγάλη τιμή το γεγονός πως γίνομαι ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την Αφρική που κερδίζει το βραβείο. Ίσως να μην είμαι ο καλύτερος, είμαι ο πρώτος και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο”.

Καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ, ο οποίος τόνισε: “υχαριστώ τον Όσι, τον θρύλο της Τότεναμ, που παρέλαβε το βραβείο για μένα. Συγγνώμη που δεν είμαι εκεί απόψε, αλλά έχουμε μεγάλο αγώνα αύριο. Σας ευχαριστώ όλους που με ψηφίσατε. Αισθάνομαι τιμή που κέρδισα ένα τόσο σημαντικό βραβείο και ευχαριστώ τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τα μέλη της Τότεναμ”.

Βραβείο πήρε και ο Βάρντι για το σερί σκοραρίσματος σε έντεκα συνεχόμενα ματς με τη φανέλα της Λέστερ: “Πετάω στα σύννεφα. Είναι μεγάλη μου τιμή να λάβω ένα τέτοιο βραβείο. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την ομάδα”.

Τέλος, σχετικά με την καλύτερη ενδεκάδα, αυτή είναι η εξής: Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έκτορ Μπεγιερίν (Άρσεναλ), Γουές Μόργκαν (Λέστερ), Τόμπι Άλντερβαϊρελντ (Τότεναμ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Ενγκολό Καντέ (Λέστερ), Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Ριάντ Μαχρέζ (Λέστερ), Ντιμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ), Τζέιμι Βάρντι (Λέστερ), Χάρι Κέιν (Τότεναμ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.