«Τυφώνας» Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Μεγάλο «διπλό» πέτυχε στο «Σεντ Μέρις» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 3-2 της Σαουθάμπτον για την έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο 1-1 «κόλλησε» η Λίβερπουλ με τη Νόριτς.

Μεγάλο «διπλό» πέτυχε στο «Σεντ Μέρις» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας με 3-2 της Σαουθάμπτον για την έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο 1-1 «κόλλησε» η Λίβερπουλ με τη Νόριτς.

Με τη νίκη στον αγγλικό νότο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, με μόνη πρώτη τη Σίτι των 15. Η Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 6 πόντους και με μία νίκη σε έξι αγώνες και βρίσκεται στη 16η της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες και μάλιστα μετά το 2-3 οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές για την ισοφάριση. Στο 13΄ ο Πέλε άνοιξε το σκορ για τους «άγιους», με τον Μαρσιάλ στο 34΄ και στο 50΄ να γυρίζει το ματς υπέρ των «κόκκινων διαβόλων», σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς στην Πρέμιερ. Ο Μάτα στο 68΄ έκανε το 3-1, με τον Πέλε στο 86΄ να μειώνει στο τελικό 2-3. Έτσι ο φαν Χάαλ νίκησε την ολλανδική μονομαχία απέναντι στον Ρόναλντ Κούμαν.

Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, προηγήθηκε με τον Ινγκς στο 48΄ (αντικατέστησε τον Μπεντέκε στο 46΄), έχασε ευκαιρίες για τη νίκη, όμως το γκολ του Μάρτιν (61΄) έδωσε τον πόντο στα «καναρίνια» του Άλεξ Νιλ. Οι «reds» είναι 13οι με 8 πόντους, ενώ η Νόριτς έφτασε κι αυτή τον ίδιο αριθμό πόντων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.