Πάει Σαουθάμπτον ο Ραμίρες

Σχεδόν έτοιμες είναι οι αποσκευές του Γκαστόν Ραμίρες που φεύγει, όπως ήταν αναμενόμενο, από την Μπολόνια, αλλά με απρόσμενο προορισμό, τη Σαουθάμπτον.

Σχεδόν έτοιμες είναι οι αποσκευές του Γκαστόν Ραμίρες που φεύγει, όπως ήταν αναμενόμενο, από την Μπολόνια, αλλά με απρόσμενο προορισμό, τη Σαουθάμπτον.

Η νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ έκανε την έκπληξη με την πρότασή της στον 21χρονο Ουρουγουανό επιθετικό και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που θα κοστίσει στους Αγγλους περίπου 15 εκατ. ευρώ.

«Ξέρω ότι δεν είναι επίσημο ακόμα, αν και είναι η σωστή προσφορά για την Μπολόνια. Απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», σχολίασε ο Ραμίρες στο Sky Sport Italia.

«Η Σαουθάμπτον με προσέγγισε με περισσότερη ένταση και αυτό μου έκανε εντύπωση. Συμφώνησαν τους όρους με τον μάνατζέρ μου και είμαι έτοιμος για να ταξιδέψω εκεί και να υποβληθώ στις ιατρικές εξετάσεις. Είμαι νέος και θέλω να παίζω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθώ», πρόσθεσε ο Ουορουγουανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.