Κόλλησε στο “μηδέν” η Σίτι

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ρεμί Γκαρντ στον πάγκο της Αστον Βίλα με τους "χωριάτες" να αντέχουν στην πίεση που τους άσκησε η φλύαρη Μάντσεστερ Σίτι και τελικά να φεύγουν με τον ένα βαθμό (0-0) για πρώτη φορά μετά το τέλος Αυγούστου και τις επτά σερί ήττες που ακολούθησαν.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ρεμί Γκαρντ στον πάγκο της Αστον Βίλα με τους “χωριάτες” να αντέχουν στην πίεση που τους άσκησε η φλύαρη Μάντσεστερ Σίτι και τελικά να φεύγουν με τον ένα βαθμό (0-0) για πρώτη φορά μετά το τέλος Αυγούστου και τις επτά σερί ήττες που ακολούθησαν.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, η πρώτη με κεφαλιά του Στέρλινγκ που ανάγκασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων Γκουζάν να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση και η δεύτερη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Φερναντίνιο να… σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Η Βίλα ασχολήθηκε μόνο με την άμυνα, ενώ στην επίθεση ήταν απογοητευτική με τον Χαρτ να έχει ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα της καριέρας του. 

Αυτός ο βαθμός αφήνει τη Σίτι στο +1 από την Αρσεναλ, αλλά με τους πρωτευουσιάνους να έχουν μπροστά τους και το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Το αποτέλεσμα
Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.