Άγκερ: «Είναι σημαντικό που διοργανώνονται τέτοια παιχνίδια»

Ο Ντάνιελ Άγκερ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Λίβερπουλ στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού αγώνα ενάντιας την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ντάνιελ Άγκερ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Λίβερπουλ στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού αγώνα ενάντιας την Μπάγερν Μονάχου. Η αγγλική ομάδα υποδέχτηκε τους Γερμανούς στον Άνφιλντ, το παιχνίδι έληξε ισοπαλία 5-5 και τα χρήματα θα διατεθούν στο ίδρυμα της Λίβερπουλ. «Δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν δέχεσαι πέντε γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο λόγος που διοργανώθηκε αυτό το ματς. Πιστεύω ότι καταφέραμε να βοηθήσουμε το ίδρυμα. Είναι δύσκολο αλλά είναι ωραίο να επιστρέφεις, ειδικά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Έχω να παίξω αρκετό καιρό ποδόσφαιρο, επομένως είναι όμορφο που κατάφερα και αγωνίστηκα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Δανός. 

Ωστόσο ο 33χρονος αναφέρθηκε και στην ζωή ενός ποδοσφαιριστή αφού κρεμάσει τα παπούτσια του. «Είναι απλά ένα παιχνίδι, νιώθεις την ατμόσφαιρα και αγωνίζεσαι για κάτι. Είναι πάντα δύσκολο για μένα. Είναι όμως ωραίο να βλέπεις ανθρώπους και να παίζεις ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.