Τριπλός στόχος για Τσέλσι

Δύο μέσοι και ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης είναι μεταξύ άλλων οι μεταγραφικοί στόχοι της Τσέλσι για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Τάιμς.

Δύο μέσοι και ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης είναι μεταξύ άλλων οι μεταγραφικοί στόχοι της Τσέλσι για το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Τάιμς. Πρόκειται για τον στράικερ της Νάπολι Εντινσον Καβάνι, το παιδί – θαύμα της Ντόρτμουντ Μάριο Γκέτσε και τον μέσο της Πόρτο Ζοάο Μουτίνιο.
 
Ο Καβάνι έχει γίνει ένας από τους παίκτες – κλειδιά στη φετινή πορεία της Νάπολι, ο Γκέτσε είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ο Μουτίνιο έχει συνεργαστεί στους «δράκους»  με τον νυν προπονητή της Τσέλσι Αντρέ Βίλας – Μπόας.
 
Οι άνθρωποι της Τσέλσι πιστεύουν ότι ο ιταλικός σύλλογος θα πει ναι στην παραχώρηση του Καβάνι με μία προσφορά της τάξης των 40 εκατ. ευρώ. Σχετικά εύκολη αναμένεται και η περίπτωση του Μουτίνιο, αφού τα οικονομικά προβλήματα της Πόρτο καθιστούν πιθανή τη μεταγραφή του παίκτη.
 
Πολύ πιο δύσκολη φαντάζει η κατάσταση σε ό,τι αφορά στον Γκέτσε, αφού οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν πριν από το καλοκαίρι του 2013.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.