Η συμβουλή του σερ Άλεξ στον Πογκμπά

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προειδοποίησε τον Πολ Πογκμπά ότι δεν θα κάνει καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν σκέφτεται μόνο τα λεφτά.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προειδοποίησε τον Πολ Πογκμπά ότι δεν θα κάνει καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν σκέφτεται μόνο τα λεφτά. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι ευχαριστημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα και ο μάνατζερ του έβαλε και την Ιντερ στο παιχνίδι.

Το γεγονός εξόργισε τον Σκωτσέζο τεχνικό: «Ο Πογκμπά έχει έναν ατζέντη που έχει γίνει πολύ δύσκολος. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις και θέλουμε να μείνει ο μικρός. Αν δεν θέλει και ο ίδιος δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Απλά ελπίζουμε να πάρει τη σωστή συμβουλή» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Αν θέλει να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να κοιτάξει γύρω του και να αντιληφθεί κάποια πράγματα. Όπως έχει πει πολύ σωστά ο Ματ Μπάσμπι, δεν κυνηγάς ποτέ χρήματα σε μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ. Αν αποδίδεις σωστά όλα έρχονται μόνα τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.