Γουλβς – Λίβερπουλ 0-1: Ζωντανή με Ζότα! (hls)

Ο Ζότα «σκότωσε» την πρώην ομάδα του Γουλβς οδηγώντας τη Λίβερπουλ σε εκτός έδρας νίκη με 1-0 που την κρατά ζωντανή στη μάχη της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ζότα «σκότωσε» την πρώην ομάδα του Γουλβς οδηγώντας τη Λίβερπουλ σε εκτός έδρας νίκη με 1-0 που την κρατά ζωντανή στη μάχη της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «ρεντς» είναι στο -5 από την Τσέλσι έπειτα από 29 αγώνες, ενώ και οι πέντε τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα είναι μακριά από το «Άνφιλντ»!

Η Γουλβς έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη.

Η Γουλβς ξεκίνησε δυνατά και στο 2’ παραλίγο να σκοράρει όταν ο Άλισον έχασε την μπάλα στη μικρή του περιοχή μετά από σέντρα, αλλά δεν βρέθηκε παίκτης των γηπεδούχων αρκετά κοντά για να το εκμεταλλευτεί. Στο 5’ ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ αντέδρασε πιο σωστά αποκρούοντας το σουτ του Σεμέδο από πολύ καλή θέση στην περιοχή.

Η Λίβερπουλ απείλησε πρώτη φορά στο 13’ με τον Μανέ να περνά τον Ρουί Πατρίσιο αλλά να βγαίνει πολύ πλάγια με αποτέλεσμα να μην προλάβει να εκτελέσει. Πάντως, τα ριπλέι έδειξαν ότι ο τερματοφύλακας της Γουλβς τον έπιασε από το πόδι και θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι.

Ο Μανέ είχε και την επόμενη ευκαιρία της Λίβερπουλ στο 38’, όταν αστόχησε από πολύ καλή θέση σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Ακολούθησαν δύο τελικές από τον Νέβες για τη Γουλβς με μακρινά σουτ που δεν απείλησαν, για να έρθει το γκολ της Λίβερπουλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Οι «ρεντς» αναπτύχθηκαν ταχύτατα με Σαλάχ και Μανέ να συνδυάζονται, ο τελευταίος βρήκε τον Ζότα αριστερά στην περιοχή και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον παλιό του συμπαίκτη Πατρίσιο, που θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Στο β’ η Γουλβς ήταν αυτή που ξεκίνησε με ευκαιρία, καθώς στο 49’ ο Κόουντι αστόχησε σε κεφαλιά ολομόναχος στην περιοχή της δικής του πρώην ομάδας.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, αντίθετα στο 73’ ο Άλισον μπλόκαρε επικίνδυνο σουτ του Τραορέ.

Το ίδιο έγινε και στην κεφαλιά του Φάμπιο Σίλβα στο 79ο λεπτό, όμως στο 80’ ο Σαλάχ θα μπορούσε να κάνει το 0-2 στην αντεπίθεση αλλά ο Πατρίσιο του είπε «όχι», όπως και σε σουτ του Ζότα δευτερόλεπτα αργότερα.

Τα τελευταία λεπτά σημαδεύτηκαν από τον τραυματισμό του Πατρίσιο, ο οποίος στο 86’, την ώρα που ο Σαλάχ σκόραρε σε τετ-α-τετ (το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ) συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Κόουντι και αποχώρησε με φορείο μετά από 15λεπτη διακοπή, δίνοντας τη θέση του στον Ράντι, με τους γηπεδούχους να κάνουν χρήση του δικαιώματος τέταρτης αλλαγής σε περίπτωση πιθανής διάσεισης.

ΓΟΥΛΒΣ (Εσπίριτο Σάντο): Πατρίσιο (90+,10’ Ράντι), Μπολί, Κόουντι, Σαΐς, Σεμέδο (84’ Γκιμπς – Ουάιτ), Νέβες (76’ Ντεντόνκερ), Μουτίνιο, Χόνι, Νέτο, Τραορέ, Ζοσέ (70’ Σίλβα).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο (67’ Κεϊτά), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (67’ Μίλνερ), Σαλάχ, Ζότα (82’ Οξλέιντ – Τσέιμπερλιν), Μανέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.