Λιντς-Κρ. Πάλας 2-0: Δεν μπορεί χωρίς τον Ζαχά (hls)

Σημαντική νίκη που την έφερε στη μέση της βαθμολογίας πέτυχε η Λιντς, στο ματς που έκλεισε την 23η αγωνιστική στην Premier League.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Έλαντ Ρόουντ» σε παιχνίδι της Premier League, για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 1997, με την μεταξύ τους παράδοση να παίζει και πάλι το ρόλο της. Η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει πλέον τα 9 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (2 ισοπαλίες) με τελευταία νίκη του φιλοξενούμενου να καταγράφεται το 2006.

Το σκορ άνοιξε μόλις μετά από 2΄και 35΄΄ο Τζακ Χάρισον, το 3ο του τέρμα στα 4 τελευταία παιχνίδια, όσα είχε πετύχει στα προηγούμενα 24! Το τελειωτικό χτύπημα στην Κρίσταλ Πάλας, το έδωσε στο 52΄ ένας πρώην της παίκτης, ο Πάτρικ Μπάμφορντ και έγραψε ιστορία. Ο 27χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Λουκάκου την περίοδο 2017-18, που σκοράρει σε 3 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα στην ίδια σεζόν, απέναντι σε ομάδες που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τους στην κατηγορία (2 γκολ με Κρ. Πάλας και 1 με Μπέρνλι). Mε απόντα τον πρώτο τouς σκόρερ, τον Γουίλφριντ Ζαχά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα με μόλις 3 τελικές στην εστία, έναντι 7 της ομάδας του Μπιέλσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.