Kλοπ: Επίθεση σε Μέμετ Σολ

Ο Γιούργκεν Κλοπ άσκησε σκληρή κριτική στον Μέμετ Σολ για πρόσφατες δηλώσεις του όσον αφορά τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ντόρτμουντ Έντιν Τέρζιτς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άσκησε σκληρή κριτική στον Μέμετ Σολ για πρόσφατες δηλώσεις του όσον αφορά τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ντόρτμουντ Έντιν Τέρζιτς.

Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής μέσος, αναφερόμενος στον 38χρονο προπονητή της Μπορούσια είχε πει: «Τα λόγια του δεν λένε πολλά. Είναι σαν να λες ότι ο ήλιος θα βγει αύριο, η ανάλυσή του δεν είναι ρεαλιστική», είπε ο Σολ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή της Λίβερπουλ, ο οποίος είχε τον Τέρζιτς στο δίκτυο σκάουτερ της Ντόρτμουντ κατά τα χρόνια του στη Μπορούσια.

Ο Κλοπ επικαλέστηκε το ανύπαρκτο προπονητικό ρεκόρ του Σολ (έχει προπονήσει τις ρεζέρβες της Μπάγερν αλλά ποτέ πρώτη ομάδα) λέγοντας: «Πώς μπορεί ο Μέμετ Σολ να κρίνει προπονητές; Είναι σαν εγώ να μιλάω για την αυτοκινητοβιομηχανία. Δεν έχω ιδέα γι΄αυτό. Ο Μέμετ Σολ νιώθει κατάλληλος να κριτικάρει τους νέους Γερμανούς προπονητές. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, αλλά πάντα μιλάει για ανθρώπους που δεν ξέρει. Προσπάθησε να γίνει προπονητής αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα μιλάει για την προπονητική σαν να έχει φάει τη σοφία με το κουτάλι. Μιλάει λες και δεν μπορεί πλέον να ακούει όλα αυτά. Όμως ήταν μόλις η πρώτη φορά που μίλησε ο Τέρζιτς. Πώς γίνεται να λες ότι δεν μπορείς να ακούς πια κάτι από κάποιον που εκφράζεται για πρώτη φορά;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.