Λέστερ – Φούλαμ 1-2: ”Πονηρή” ήταν η Φούλαμ (hls)

Η Φούλαμ πέτυχε μόλις την δεύτερη νίκη της μετά από δέκα αγωνιστικές καθαρίζοντας το ματς με τη ''κακή'' Λέστερ μέσα σε 8 λεπτά από το πρώτο ημίχρονο.

Η Φούλαμ πέτυχε μόλις την δεύτερη νίκη της μετά από δέκα αγωνιστικές καθαρίζοντας το ματς με τη Λέστερ μέσα σε 8 λεπτά από το πρώτο ημίχρονο. Οι Λονδρέζοι υποχρέωσαν τις ”αλεπούδες” σε δεύτερη διαδοχική ήττα και έφυγαν…πονηρά από το King Power Stadium.

Πριν από τη σέντρα κρατήθηκε οι δύο ομάδες απέδωσαν φόρο τιμής στους Ντιέγκο Μαραντόνα και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ που έφυγαν από κοντά μας.

Η Φούλαμ αιφνιδίασε τη Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με μαξιλάρι δύο τερμάτων. Λούκμαν (0-1, 30ο λεπτό) και Καβαλέιρο (0-2 πέναλτι, 38ο λεπτό) μέσα σε 8 λεπτά κατάφεραν να δώσουν σημαντικό προβάδισμα στους Λονδρέζους.

Ο Ρότζερς έκανε δύο αλλαγές στο ημίχρονο, βάζοντας Ουντέρ και Μπαρνς στη θέση των Τόμας και Πρατ. Η Λέστερ έπαιξε στο μισό γήπεδο τη Φούλαμ χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Αλφονς Αρεολά. Η Φούλαμ που κρατούσε το 0-2, λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 74ο λεπτό με τον Σμάιχελ να σταματά τον Λούκμαν από ένα δεύτερο προσωπικό γκολ. Η αλλαγή του Ροτζερς, Λούις Μπαρνς τον δικαίωσε με γκολ στο 86ο λεπτό μετά από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως ήταν αργά. 8ο γκολ της Λέστερ στο τελευταίο δεκάλεπτο, από τα 19 συνολικά που έχει στη σεζόν.

Η Λέστερ υπέστη δεύτερη ήττα στη σειρά μετά το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ (3-0) και περέμεινε στην τέταρτη θέση και τους 18 βαθμούς. Η Φούλαμ προσπέρασε Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ με την πρώτη της νίκη μακριά από το Κρέιβεν Κότατζ ανέβηκε 17η φτάνοντας τους 7 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική η Λέστερ δοκιμάζεται στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (6/12) μοναδικής ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ που ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ η Φούλαμ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να παίξει κόντρα στη Σίτι (5/12).

Λέστερ ( Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φουξ, Έβανς, Τζάστιν, Τόμας (46′ Μπαρνς) Φοφανά, Μεντί (70′ Ιχενάτσο), Πρατ (46′ Ουντέρ), Τίλεμανς, Μάντισον, Βάρντι

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Άντερσεν, Άινα, Ανταραμπιόγιο, Ντε Κόρντοβα – Ριντ, Λόφτους – Τσικ (76′ Λεμινά), Ριντ, Ανγκινσά, Καβαλέιρο (87′ Μίτροβιτς), Λούκμαν (89′ Μπράιαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.