Leeds: Διακαής πόθος ο Καβάνι αλλά…

Η Λίντς που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έντισον Καβάνι.

Φαίνεται όμως δύσκολο να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ψάχνει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, μετά από παρουσία επτά χρόνων στην Παρί Σεν Ζερμέν και την κατάκτηση συνολικά 20 τροπαίων με την ομάδα του Παρισιού.   

​​​​​​Το Sky Sports ανέφερε ότι ο Καβάνι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μπενφίκα, μία ομάδα που έχει «φιλοξενήσει» πολλούς Ουρουγουανούς στο παρελθόν.  Οι συνομιλίες μεταξύ του 33χρονου και των «αετών» επιβεβαιώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

«Υπήρξαν συναντήσεις με τη Μπενφίκα και άλλους συλλόγους. Tίποτα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, επομένως δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει μια τελειωμένη συμφωνία. Όταν όλα επιβεβαιωθούν με μια ομάδα, θα το μάθετε», είπε ο Ουρουγουανός άσος.

Με αυτήν την εξέλιξη, η προγραμματισμένη επιδίωξη του Λιντς μπορεί να τελειώσει απότομα. Μετά την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, καταρτίστηκαν φιλόδοξα σχέδια για να δελεαστεί ο Καβάνι και να έρθει στο «Elland Road».

«Εκτός από την ποιότητά του, ο Καβάνι θα μπορούσε να συνεισφέρει με την ενέργεια του στο παιχνίδι του και να προσαρμοστεί εδώ, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ γι ‘αυτόν με τον προπονητή», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Αντρέα Ραντιτζάνι στο Sky Sport Italia.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παρί, ο Καβάνι πέτυχε 200 γκολ σε 301 παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. 

Την τελευταία σεζόν έχασε τη θέση του από τον Μάουρο Ικάρντι και ο Καβάνι γνωρίζει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φύγει. Το ενδιαφέρον για τον Καβάνι παραμένει παρά την ηλικία του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για τους τραυματισμούς του. Την περασμένη σεζόν, έπαιξε σε μόλις 14 παιχνίδια στη Ligue 1. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.