Τζόρνταν Χέντερσον: Ο κορυφαίος του τύπου

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες στην Αγγλίας ως ο κορυφαίος της σεζόν.

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες στην Αγγλίας ως ο κορυφαίος της σεζόν.

Ο Κένι Νταλγκλίς τον είχε φέρει στο Μέρσεσαϊντ το 2011 από την Σάντερλαντ και ύστερα από 9 χρόνια ο θρύλος των ”κόκκινων” του παρέδωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στην τελετή απονομής που έγινε μετά τον αγώνα με τη Τσέλσι στο Άνφιλντ (5-3). Έγινε ο 12ος παίκτης της Λίβερπουλ που αναδεικνύεται παίκτης της χρονιάς, παίρνοντας τα ηνία από τους Μοχάμεντ Σαλάχ (2018), Λουίς Σουάρες (2014) και Σίβεν Τζέραρντ (2009).

Ο Χέντερσον στην ψηφοφορία άφησε πίσω του τους πίσω του τους Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι), Μάρκους Ράσφορντ (Μαν. Γιουνάιτεντ), τους συμπαίκτες του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Σαντιό Μανέ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Άλισον Μπέκερ. Κάποιες ψήφους πήραν και οι Ραχίμ Στέρλινγκ, Σέρχιο Αγουέρο (Μαν. Σίτι), Άαρον Γουάν-Μπισάκα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ανταμά Τραορέ (Γουλβς), Ντάνι Ινγκς (Σαουθάμπτον), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Τζέιμς Μάντισον και Τζόνι Έβανς (Λέστερ).

”Είμαι ευγνώμων αλλά αυτό το βραβείο δεν το κέρδισα μόνος μου, τίποτα στην καριέρα μου δεν έχω κερδίσει από μόνος μου.Ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας και την συνεισφορά των συμπαικτών μου στην επιτυχία” είπε μεταξύ άλλων ο Χέντερσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.