Γκουαρδιόλα: Απάντησε στον Κλοπ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπε Γκουαρδιόλα, σχολίασε την δικαίωση του συλλόγου από το CAS απαντώντας στους επικριτές, ενώ τόνισε πως θα έμενε στην ομάδα ακόμα και αν έπεφτε στην League 2.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπε Γκουαρδιόλα, σχολίασε την δικαίωση του συλλόγου από το CAS απαντώντας στους επικριτές, ενώ τόνισε πως θα έμενε στην ομάδα ακόμα και αν έπεφτε στην League 2.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα βρίσκεται του χρόνου στο Champions League μετά την αναίρεση της τιμωρίας για διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη και ο Ισπανός πήρε θέση μετά τα τελευταία σχόλια των αντίπαλων μάνατζερ στην Αγγλία, όπως του Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως η δικαίωση της Σίτι είναι μια κακή μέρα για το ποδόσφαιρο.

”Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή, θα έμενα στην ομάδα, ακόμα και αν η εξέλιξη ήταν αρνητική. Κάποιοι μας ήθελαν στην League 2, ακόμα και εκεί θα έμενα”. Σε ότι αφορά στη δήλωση του Κλοπ: ”Αν μας κερδίσουν στο γήπεδο θα τους σφίξουμε το χέρι και θα τους δώσουμε συγχαρητήρια, πρέπει να μας νικήσουν όμως πρώτα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.