Μπράιτον – Λίβερπουλ 1-3: Σε αναμονή της απονομής! (vid)

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Μπράιτον πετυχαίνοντας την 30η της νίκη σε 34 αγωνιστικές και έφτασε τους 92 βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο Σαλάχ με δύο γκολ και ασίστ.

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Μπράιτον πετυχαίνοντας την 30η της νίκη σε 34 αγωνιστικές και έφτασε τους 92 βαθμούς. Πρωταγωνιστής ο Σαλάχ με δύο γκολ και ασίστ. Σ’ ένα δίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις και έγραψε ιστορία μετά από 30 παιχνίδια.

Καταιγιστική η Λίβερπουλ στο ξεκίνημα του αγώνα πέτυχε δύο γκολ σε 2 λεπτά και αιφνιδίασε τη Μπράιτον. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε την ασίστ από τον Κεϊτά μετά το σοβαρό λάθος του Πρέπερ και άνοιξε το σκορ (0-1, 6ο λεπτό) με το 18ο φετινό του γκολ και λίγο αργότερα, ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον διπλασίασε τα γκολ των κόκκινων σκοράροντας μετά από πέντε μήνες (0-2, 8ο λεπτό). ΟΒέλγος επιθετικός Λεάντρο Τροσάρ, πέτυχε γκολ για 2η σερί αγωνιστική και έβαλε ξανά τη Μπράιτον στο παιχνίδι στο φινάλε του ημιχρόνου (1-2, 45′). 

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπερτσον που ήρθε από τον πάγκο για να παίξει 45 λεπτά ο νεαρός Ουίλιαμς, η Λίβερπουλ πέτυχε 3ο γκολ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να σκοράρει 2ο προσωπικό με κεφαλιά και 19ο στην σεζόν (1-3, 77′). Ο Αιγύπτιος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κυνηγά τους Τζέιμς Βάρντι (Λέστερ, 22 γκολ) και Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ  (Άρσεναλ – 20 γκολ) στη μάχη για το χρυσό παπούτσι.

Η Λίβερπουλ που απλά περιμένει την απονομή που θα γίνει στις 22 Ιουλίου, προκειμένου να σηκώσει το 19ο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια, υποδέχεται την ερχόμενη αγωνιστική Άνφιλντ την Μπέρνλι (11/7, 17:00), ενώ η Μπράιτον που ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή έχει και πάλι δύσκολη αποστολή στην έδρα της κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (11/7, 22:00).

Μπράιτον (Πότερ): Ράιαν, Ουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Λάμπτεϊ, Στίβενς, Γκρος (71′ Κόνολι), Πρέπερ (71′ Μπισουμά), Μακ Άλιστερ (71′ Μόι), Τροσάρ, Μοπέ

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον Μπέκερ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμεζ, Ουίλιαμς (45′ Ρόμπερτσον), Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (61΄Φαμπίνιο), Τσάμπερλεϊν (61΄Μανέ), Χέντερσον (80′ Μίλνερ), Φιρμίνο (87” Μιναμίνο), Σαλάχ

Το καταπληκτικό τρίο της κόκκινης επίθεσης έφτασε με τα 2 του Σαλάχ τα 250 υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.