Όταν χάνεται ο έλεγχος στο… trashtalking (videos)

Σε πολλά ματς, υπάρχει αυτό που λέμε «trash talking». Αρκετοί παίκτες, λένε πράγματα σε άλλους, ώστε να τους εκνευρίσουν και να χάσουν τον έλεγχο ώστε ο διαιτητής να αποβάλλει τον αντίπαλο. Ας θυμηθούμε οκτώ περιπτώσεις που «χάθηκε η μπάλα» στο trash talking!

Σε πολλά ματς, υπάρχει αυτό που λέμε «trash talking». Αρκετοί παίκτες, λένε πράγματα σε άλλους, ώστε να τους εκνευρίσουν και να χάσουν τον έλεγχο ώστε ο διαιτητής να αποβάλλει τον αντίπαλο.
Πάνω στη φάση, πάνω στο πάθος πάνω στη στιγμή, όταν οι σφυγμοί των ποδοσφαιριστών χτυπούν «κόκκινα» καταλαβαίνει κανείς πως μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και τα πράγματα να πάρουν άσχημη τροπή! 
Ας θυμηθούμε οκτώ περιπτώσεις που «χάθηκε η μπάλα» στο trash talking!
 

1 ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ – ΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑ
Ο Λούις Σουάρες ποτέ δεν είχε την φήμη του καλού παιδιού. 
Το 2011, όταν ακόμη ο Σουάρες ήταν στη Λίβερπουλ, σε αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια…«γαλλικά». Ο Ουρουγουανός όμως το παρατράβηξε. Ο Πατρίς Εβρά μετά το τέλος του ματς, κατηγόρησε τον Σουάρες για ρατσιστική επίθεση. Σε αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες οι περισσότεροι παίκτες της Γιουνάιτεντ, αρνήθηκαν να δώσουν το χέρι στον Ουρουγουανό. Λογικό.

2 ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΚΟΚΕ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την τεχνική του κατάρτιση, είναι ικανός να εκνευρίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Το 2016, στο ντέρμπι τη Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο, ο Κόκε χαρακτήρισε τον Ρονάλντο… ομοφυλόφιλο. Η απάντηση του Πορτογάλου ήταν «ομοφυλόφιλος αλλά με πολλά λεφτά μπ@@#ε». Ο Κριστιάνο ήταν τόσο εκνευρισμένος που ήθελε να συνεχίσει τον καυγά και εκτός γηπέδου. «Αν βρεθούμε στην Μαδρίτη, θα δούμε τι θα κάνω». 
 

3 ΑΝΤΟΝ ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ – ΤΖΟΝ ΤΕΡΙ
Ο Άντον Φέρντιναντ τόνισε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Τζον Τέρι το 2011. Στον ποδοσφαιριστή των «μπλε» επιβλήθηκε ποινή 334.000 δολαρίων και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας. Το περιστατικό αυτό κατέστρεψε τις σχέσεις του Ρίο Φέρντιναντ(αδερφού του Άντον) και του Τέρι. Στην αυτοβιογραφία του, ο Ρίο, χαρακτήρισε τον Τέρι, ανόητο

ΚΑΒΑΝΙ – ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΧΑΡΑ
Λίγο πριν η Ουρουγουάη αντιμετωπίσει το 2015 στα προημιτελικά του  Κόπα Αμέρικα την Χιλή, ο Έντισον Καβάνι έμαθε κάποια πραγματικά άσχημα νέα. Ο πατέρας του κατηγορήθηκε πως σκότωσε ένα άνθρωπο, οδηγώντας μεθυσμένος. Φυσικά ο Χάρα, θεώρησε πως επάνω σε κάποια φάση, έπρεπε να πει κάτι γι αυτό στον Καβάνι. «Ο πατέρας σου θα περάσει 20 χρόνια στη φυλακή» και σα να μην έφτανε αυτό έκανε μια άκομψη χειρονομία, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Ο Καβάνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όμως ο Χάρα αποβλήθηκε για το υπόλοιπο Κόπα Αμέρικα. 

ΖΙΝΤΑΝ – ΜΑΤΕΡΑΤΣΙ
Παγκόσμιο Κύπελλο 2006. Τελικός Ιταλία-Γαλλία. Ο Ζιντάν με κεφαλιά κατεδαφίζει τον Ματεράτσι. Η Γαλλία χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η πιο «διάσημη» κεφαλιά για λάθος όμως λόγο. Ο Ζιντάν αποβάλλεται αφού χτυπά με το κεφάλι τον Ματεράτσι. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για να μάθουμε τι είπε ο Ιταλός στον Ζιζού. Αρχικά όλοι θεωρούσαν πως είπε κάτι για την μητέρα του. Μιλώντας στην L`Equipe, ο Ματεράτσι τόνισε: Αυτό που είπα ήταν ανόητο. Στους δρόμους, στο Μιλάνο, τη Νάπολι, η του Παρισιού ακούς χειρότερα πράγματα. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν 15, δεν θα πρόσβαλα την δική του. Είπα κάτι για την αδερφή του». 

ΜΟΥΡΙΝΙΟ. 
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν χρειάζεται ένα αντίπαλο για trashtalk. Είναι ένας άνθρωπος που λέει την άποψή του και δεν θα φοβηθεί να την εκφράσει ανοιχτά και ας έρθει σε αντιπαράθεση. 
Μια φορά ωστόσο, το παρατράβηξε ο “special one. Χαρακτήρισε τον Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ, ειδικό στην αποτυχία(specialιst in failure). O Αλσατός απείλησε με μήνυση όμως μετά από την πάροδο των χρόνων οι δύο άντρες ηρέμησαν, ειδικά από τη στιγμή που ο Βενγκέρ έφυγε από την Άρσεναλ. 

ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ – ΤΖΟΙ ΜΠΑΡΤΟΝ
Το απόλυτο ντέρμπι στην Γαλλία είναι ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ! Το 2013, η Παρί του Ιμπρα, αντιμετώπισε την Ολυμπίκ του Μπάρτον. 
Ο Ζλάταν, θεώρησε πως ο Μπάρτον έκανε βουτιές σε πολλές περιπτώσεις, κάτι που τον εκνεύρισε. Ο Σουηδός τον χαρακτήρισε Αγγλικό…μ@@@ι. Η απάντηση του Μπάρτον; «Μπορεί να είμαι Μ@@@ι, αλλά εσύ έχεις μεγάλη μύτη. Πολύ μεγάλη μύτη». 
 

ΜΠΕΝΖΕΜΑ – ΖΙΡΟΥ
Η ατάκα του Μπενζεμά «Δεν μπερδεύεις μια φόρμουλα ένα με ένα καρτ. Και απ` όσο ξέρω εγώ είμαι η φόρμουλα». Ο Ζιρού αγωνίζεται στην Εθνική Γαλλίας εν αντιθέσει με τον Μπενζεμά. Όταν ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται σύγκριση Φόρμουλας με Καρτ…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.