Κλοπ: «Ο Μανέ δεν ”βουτάει”»

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τον Σαντιό Μανέ μετά τους ισχυρισμούς του Πεπ Γκουαρδιόλα ότι συχνά «βουτάει» στην περιοχή για να κερδίσει πέναλτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τον Σαντιό Μανέ μετά τους ισχυρισμούς του Πεπ Γκουαρδιόλα ότι συχνά «βουτάει» στην περιοχή για να κερδίσει πέναλτι.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, δέχτηκε κίτρινη για θέατρο στο ματς με την Άστον Βίλα πριν πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει σε δηλώσεις του ότι έχει μεγάλο ταλέντο, αλλά συνηθίζει να πέφτει εύκολα στην περιοχή.

Αρκετά αγγλικά ΜΜΕ απέδωσαν τη δήλωση του Καταλανού τεχνικού σε…mind games, εν’ όψει της προσεχούς σύγκρουσης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τον Κλοπ να απαντά:

«Δεν ξέρω πώς ο Γκουαρδιόλα ήξερε τι είχε συμβεί στο δικό μας παιχνίδι τόσο σύντομα μετά την λήξη του δικού τους αγώνα. Ο Σαντιό δεν ”βουτάει”. Υπήρχε επαφή στην περιοχή από παίκτη της Βίλα και έπεσε. Είμαι 100% σίγουρος ότι αν είχε γίνει το ίδιο με παίκτη της Σίτι θα ζητούσαν και αυτοί πέναλτι», είπε ο Γερμανός.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.