Λέστερ, λίγη υπομονή ακόμα!

Αναβολή στέψης! Η Λέστερ έμεινε στο 1-1 με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Έβερτον ή στραβοπάτημα της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι τη Δευτέρα, κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο.

Αναβολή στέψης! Η Λέστερ έμεινε στο 1-1 με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Έβερτον ή στραβοπάτημα της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι τη Δευτέρα, κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο.

Παράταση τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα παίρνει η αγωνία των φίλων της Λέστερ, αφού θα περιμένουν το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ, προκειμένου να μάθουν αν θα μπορούν να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας τους. Αν τα «σπιρούνια» φύγουν με διπλό από το «Στάμφορντ Μπριτζ», τότε σειρά παίρνει το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου, όταν οι «αλεπούδες» θα υποδεχθούν την Έβερτον και θα θέλουν απλά νίκη.

Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή:

1) Έβερτον 77 (36αγ.)
2) Τότεναμ 69 (35αγ.)

Ο Μαρσιάλ άνοιξε μόλις στο 8’ το σκορ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την απάντηση της ομάδας του Ρανιέρι όμως να έρχεται 9 λεπτά αργότερα, όταν η κεφαλιά του Μόργκαν μετά το φάουλ του Ντρίνκγουοτερ έφερε το ματς στα ίσια. 

Ο δημιουργός του γκολ της Λέστερ, αποβλήθηκε στο 86’ με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα πάνω στον Ντεπάι, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής και να προκαλεί τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζήτησαν πέναλτι, σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση.

Παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών, η Λέστερ έμεινε όρθια και έφυγε με το 1-1 από το «Ολντ Τράφορντ», την ίδια ώρα που η Γιουνάιτεντ έφτανε τους 60 βαθμούς.

Οι «διάβολοι», είναι 5οι με έναν πόντο περισσότερο από τη Γουέστ Χαμ, «κυνηγώντας» τη συμπολίτισσα Σίτι (64β) που έχει αυτή τη στιγμή δικό της το τέταρτο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.