Μποτσέλι: «Μάθημα ζωής η πορεία της Λέστερ»

Ο Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να ζητήσει από τον Κλάουντιο Ρανιέρι να δώσει το παρών στη στέψη της Λέστερ Σίτι ως πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Ο Αντρέα Μποτσέλι αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να ζητήσει από τον Κλάουντιο Ρανιέρι να δώσει το παρών στη στέψη της Λέστερ Σίτι ως πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Ο Ιταλός τενόρος, ο οποίος έχασε την όρασή του μετά από ένα ατύχημα σε ποδοσφαιρικό αγώνα όταν ήταν 12 ετών, θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος των «αλεπούδων» στην αυριανή φιέστα τίτλου με την Έβερτον.

Μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport, τόνισε ότι η φετινή πορεία της Λέστερ προς την απίθανη κατάκτηση του τίτλου τον άγγιξε και αποτελεί μάθημα ζωής για όλους.

«Για να πω την αλήθεια, εγώ πήρα τηλέφωνο τον Ρανιέρι πριν από έναν μήνα. Βρήκα το νούμερό του από τον Χαβιέρ Ζανέτι και του είπα: ”Κοίτα Αρνιέρι, είμαι ο Μποτσέλι και θα ήθελα πολύ να κάνω αυτό το πράγμα”. Ήταν πολύ ευτυχισμένος, είναι ένας άνθρωπος με έμφυτη κομψότητα. Μετά όλα κανονίστηκαν με τον ατζέντη μου και τον σύλλογο», είπε ο γνωστός οπαδός της Ίντερ και συνέχισε:

«Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια και προέρχεται από τότε που ήμουν παιδί. Παρακολουθούσα τα πάντα τότε. Η φετινή σεζόν της Λέστερ μου τράβηξε την προσοχή. Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καθαρού ποδοσφαίρου, μία μικρή ομάδα έγινε μεγάλη λόγω της δύναμης του ομαδικού πνεύματος. Είναι ένα μάθημα ζωής: όταν υπάρχει θέληση υπάρχει τρόπος. Επίσης, είναι και το γεγονός ότι υπάρχει ένας Ιταλός επικεφαλής σε όλα αυτό, υπάρχει η ιστορία του Βάρντι, από εργάτης σε εργοστάσιο στον τίτλο, πραγματοποιώντας το όνειρό του. Πώς θα μπορούσα να μην παρασυρθώ σε όλο αυτό;».

Ο Μποτσέλι είχε τραγουδήσει και πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2009 στη Ρώμη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ θα δώσει το παρών και στον τελικό της φετινής διοργάνωσης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με την Alicia Keys.

Ο Ιταλός δεν έχει αποφασίσει ακόμα πιο τραγούδι θα επιφυλάξει για την φιέστα της Λέστερ, αλλά προσανατολίζεται στο «Volare» του Ντομένικο Μοντούνιο, που έχει αναφορές στο μπλε χρώμα της φανέλας της Λέστερ, αλλά και στην…πτήση των οπαδών προς τον έβδομο ουρανό της ευτυχίας.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τραγούδι, θα δούμε. Το σίγουρο είναι όμως ότι οι φίλοι της Λέστερ θα τραγουδήσουν βαμμένοι με μπλε χρώμα, αλλά και ότι ο Ρανιέρι είναι ο ”κύριος Volare”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.