Τρέλα για τα σουβενίρ του «Μπόλεϊν Γκράουντ»!

Παροξυσμός επικρατεί στους φίλους της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση ενός αναμνηστικού αντικειμένου από το θρυλικό «Μπόλεϊν Γκράουντ».

Παροξυσμός επικρατεί στους φίλους της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση ενός αναμνηστικού αντικειμένου από το θρυλικό «Μπόλεϊν Γκράουντ».

Τα «σφυριά» μετακομίζουν από τη νέα σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, αφήνοντας το αυθεντικό τους σπίτι μετά από 112 χρόνια.

Το λονδρέζικο γήπεδο, θα αποτελέσει το σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας τους επόμενους μήνες πριν κατεδαφιστεί για να χτιστούν στη θέση του διαμερίσματα, όμως οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κάποιο κομμάτι του μέσω ειδικής δημοπρασίας.

Αντικείμενα όπως τα καθίσματα των πάγκων, τα γκολπόστ και τα δίχτυα, τα σημαιάκια του κόρνερ, κάδρα, τραπέζια, καρέκλες, αλλά και διάφορες πινακίδες από το γήπεδο είναι ήδη προς πώληση και τα πρώτα σημάδια δείχνουν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά, μία πινακίδα που βρισκόταν στην πόρτα των ιατρίων της πρώτης ομάδας και ειδοποιούσε τους παίκτες ότι έπρεπε να δώσουν δείγμα ούρων «έπιασε» 200 λίρες στη δημοπρασία, ενώ μία μεταχειρισμένη τοστιέρα από τους χώρους του γηπέδου πωλήθηκε αντί 180 λιρών! Τα πιο ακριβά αντικείμενα αυτή τη στιγμή είναι τα καθίσματα των πάγκων, που αναμένεται να πιάσουν πάνω από 4.000 λίρες έκαστο, ενώ για ένα σημαιάκι του κόρνερ οι δημοπράτες ζητούν τουλάχιστον 850 λίρες!

Δείτε μερικά από τα αντικείμενα που έχουν βγει σε δημοπρασία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.