Το μπαμ με Βεράτι ψάχνει η Γιουνάτεντ

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία.

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία.

Να ταράξουν τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φέρεται πως θέλουν οι «κόκκινοι διάβολοι» αφού φημολογείται πως ετοιμάζονται να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 98 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ιταλού μέσου. Ποσό που αναμένεται να αποτελέσει ρεκόρ για την ομάδα του Μάντσεστερ!

Ο 23 χρόνος μέσος μεταγράφηκε από την Πεσκάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2012 και από τότε αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Παρισιού. Έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δύσκολα θα αποσπάσει την  υπογραφή του, αφού ενδιαφέρονται για αυτόν ομάδες  με μεγαλύτερη οικονομική δύναμη χωρίς ωστόσο αυτό να σταματάει τους «κόκκινους διαβόλους» από το να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για να τον αποκτήσουν.

Επιμέλεια: Κώστας Μπινιάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.