Πήρε και «Τσιτσαρίτο» (video)

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση και του Χαβιέρ Ερνάντες.

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση και του Χαβιέρ Ερνάντες. Τα «σφυριά» που έκαναν προ ημερών δικό τους τον Μάρκο Αρναούτοβιτς δίνοντας 30 εκατ. ευρώ στη Στόουκ, πλαισίωσαν τον Αυστριακό με τον Μεξικάνο επιθετικό.

Η Λεβερκούζεν πήρε 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή άσο, ο οποίος θα έχει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 140.000 ευρώ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στη Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για έναν ιστορικό, αλλά και φιλόδοξο σύλλογο, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις για λογαριασμό των Λονδρέζων ο «Τσιτσαρίτο» και συμπλήρωσε:

«Προέρχομαι από τρεις καλές χρονιές σε Ισπανία και Γερμανία, αλλά το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πιάσει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.