Ο Κέιν είχε άλλη άποψη

Φαρδιά πλατιά έβαλε ο Χάρι Κέιν την υπογραφή του στο λονδρέζικο ντέρμπι, με την Τότεναμ να νικά 3-2 τη Γουέστ Χαμ αν και μέχρι το 89' ήταν πίσω στο σκορ.

Φαρδιά πλατιά έβαλε ο Χάρι Κέιν την υπογραφή του στο λονδρέζικο ντέρμπι, με την Τότεναμ να νικά 3-2 τη Γουέστ Χαμ αν και μέχρι το 89′ ήταν πίσω στο σκορ. Τα «σπιρούνια» παρέμειναν η μόνη αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και παράλληλα μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 3 βαθμούς, οι οποίοι μπορεί να γίνουν 4 την Κυριακή αν η Τσέλσι περάσει νικηφόρα από τη Μίντλεσμπρο.

Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 24′ με κοντινό σουτ του Αντόνιο μετά την πρώτη προσπάθεια του Κουγιατέ στο δοκάρι και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ο Γουίνκς στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός ήταν αυτός που ισοφάρισε για την ομάδα του Ποκετίνο στο 51′, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ξανά στη θέση του οδηγού στο 68′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαντσίνι.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Τότεναμ θα γνώριζε την πρώτη της φετινή ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Κέιν είχε άλλη άποψη και ανέλαβε δράση στο φινάλε. Αρχικά στο 89′ δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει από απόσταση αναπνοής και να ισοφαρίσει και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Ράντολφ από την άσπρη βούλα για να ολοκληρώσει την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Τότεναμ (Ποκετίνο): Λιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Γουόκερ (89′ Τρίπιερ), Ντεμπελέ (72′ Σον), Γουανιάμα, Έρικσεν, Ντάιερ, Γουίνκς, Κέιν, Γιάνσεν (68′ Άλι)

Γουέστ Χαμ (Μπίλιτς): Ράντολφ, Ογκμπόνα, Ριντ, Κρίσγουελ, Παγιέ (85′ Νόρντβαϊτ), Κουγιατέ, Αντόνιο, Πέδρο Ομπιάνγ, Λαντσίνι, Αγιού (61′ Φερνάντες), Σακό (61′ Τζάτζα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.