Μένει στη Λέστερ ο Πίρσον

Στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ θα παραμείνει ο Νάιτζελ Πίρσον, παρά το επεισόδιο που είχε με τον Τζέιμς Μακ Άρθουρ της Κρίσταλ Πάλας.

Στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ θα παραμείνει ο Νάιτζελ Πίρσον, παρά το επεισόδιο που είχε με τον Τζέιμς Μακ Άρθουρ της Κρίσταλ Πάλας. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας είχε πιάσει από τον λαιμό τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας, όταν αυτό βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, μπροστά από τον πάγκο του. Ο 52χρονος τεχνικός των «αλεπούδων» φέρονταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, όμως η διοίκηση αποφάσισε να τον διατηρήσει στο πόστο του.


Μάλιστα, η Λέστερ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία αναφέρει: «Παρά τις εικασίες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Νάιτζελ Πίρσον παραμένει στην θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας. Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές, είναι ανακριβείς και αβάσιμες. Ο προπονητής, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τρίτης με την Άρσεναλ και συνεχίζουν την προσπάθεια για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.