Σάντερλαντ και Εβερτον για Φαν Ντάικ

Στις επαφές της Σάντερλαντ και της Εβερτον με τον κεντρικό αμυντικό της Σέλτικ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρεται η ιστοσελίδα www.goal.com.

Στις επαφές της Σάντερλαντ και της Εβερτον με τον κεντρικό αμυντικό της Σέλτικ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρεται η ιστοσελίδα www.goal.com.
 
Για τον 23χρονο Ολλανδό έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά οι δύο εκπρόσωποι της Πρέμιερ Λιγκ ήταν εκείνες που έκαναν την πρώτη επίσημη κίνηση εν όψει Ιανουαρίου.
 
Ο Φαν Ντάικ έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην πρωταθλήτρια Σκωτίας από τη στιγμή της μεταγραφής του από τη Χρόνινχεν το καλοκαίρι του 2013 και έχει κληθεί στην εθνική Ολλανδίας.
 
Από την πλευρά τους, οι διοικούντες τη Σέλτικ δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη, αλλά πηγές της ομάδας παραδέχτηκαν ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρησή του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
 
Το κόστος της μεταγραφής εκτιμάται στα 10 εκατ. ευρώ, αν και οι Σκωτσέζοι πιέζουν για το ανεβάσουν στα 13 εκατ.  Εκτός από τη Σάντερλαντ και την Εβερτον, για την απόκτησή του έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ, Νιούκαστλ και Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.