Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Απέτυχε η πρόβα πριν τον Ολυμπιακό (highlights)

Η πρόβα της Άστον Βίλα για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League απέτυχε. Η Μπράιτον την νίκησε δίκαια με 1-0. Ακίνδυνοι οι παίκτες του Ουνάι Έμερι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Τραυματίστηκε ο Ρότζερς.

Ελάχιστες αλλαγές ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι κράτησε την ενδεκάδα του ίδια κατά τα 9/11 σε σχέση με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον πάγκο πήγαν οι Κας και Λανγκλέ. Ο Κόνσα μετακόμισε στο δεξί άκρο της άμυνας για να παίξουν στο κέντρο αυτής τα δύο νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, οι Ντιέγκο Κάρλος και Πάου Τόρες.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Γιούρι Τίλεμανς παρέμειναν εκτός αποστολής. Μόνιμοι τραυματίες οι Καμαρά, Μπουεντία, Μινγκς και Ράμζεϊ.

Νέος τραυματίας της Άστον Βίλα ο Ρότζερς

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και φάσεις στις δύο εστίες.

Η Άστον Βίλα σε αυτό το κομμάτι του αγώνα απείλησε με τον Ντιαμπί στο 6ο λεπτό αλλά αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ρότζερς αποχώρησε στο 24ο λεπτό λόγω τραυματισμού προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στον Ουνάι Έμερι ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Από εκεί και πέρα η Μπράιτον είχε τον έλεγχο και βρήκε δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Όλσεν όμως να σταματάει και τον Αντίνγκρα (45+3) αλλά και τον Γκρος (45+4) στην καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου το οποίο έληξε δίχως γκολ.

Τα κατάφερε ο Αντίνγκρα

Η Άστον Βίλα απείλησε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σουτ του Κας έφυγε άουτ (55′).

Η Μπράιτον πήρε ξανά τον έλεγχο και ο Όλσεν σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ζοάο Πέντρο (62′). Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ που δεν μέτρησε σωστά και στο 83ο λεπτό ο πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων ο Αντίνγκρα κέρδισε το πέναλτι από τον Κόνσα.

Ο Όλσεν σταμάτησε και το πέναλτι του Ζοάο Πέντρο αλλά στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 20ο γκολ του φέτος και έδωσε τη νίκη στην Μπράιτον.

Μπράιτον: Φερμπρούχεν – Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Ιγκόρ – Γκρος, Γκίλμορ (88′ Μπαλεμπά) – Μπουονανότε (61′ Ενσίσο), Γουέλμπεκ (88′ Μόντερ), Αντίνγκρα (90+3 Μπάρκο) – Ζοάο Πέντρο

Άστον Βίλα: Όλσεν – Κόνσα (89′ Τσέιμπερς), Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες, Ντίν (89′ Μορένο), ΜακΓκιν, Ντόουγκλας Λουίζ, Ντιαμπί (73′ Ντουράν) – Ρότζερς (25′ λ.τ. Κας) – Γουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.