Λίβερπουλ: Νέος υποψήφιος αντικαταστάτης του Κλοπ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή ύστερα από την απόφαση του Γερμανού τεχνικού να αποχωρήσει από τον πάγκο των «ρεντς» στο τέλος της σεζόν.

Η Λίβερπουλ αναζητά πιθανούς νέους προπονητές και ο Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ, είναι μεταξύ των πρωτοπόρων για τη θέση. Ο 45χρονος γνώρισε επιτυχίες με τη Φέγενορντ από τότε που αντικατέστησε τον Ντικ Αντβοκάατ το 2021. Οδήγησε τον σύλλογο του Ρότερνταμ στον τελικό του Europa Conference League στην πρώτη του σεζόν, κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλήματος στη δεύτερη σεζόν του και σήκωσε το φετινό Κύπελλο την Κυριακή με νίκη 1-0 επί της Ναϊμέχεν.

Τα επιτεύγματά του με σχετικά μέτριο προϋπολογισμό και επιθετικό στυλ παιχνιδιού έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων από την Τότεναμ την περασμένη σεζόν. Η Λίβερπουλ θα πρέπει να ανταγωνιστεί μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για να τον κάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι.

Ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν η πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Κλοπ, αλλά ανανέωσε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν λίγο πριν οδηγήσει τις «ασπιρίνες» στον πρώτο τίτλο τους στην ιστορία της Bundesliga. Ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ και ο Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι της Μπράιτον βρίσκονται επίσης στη λίστα της Λίβερπουλ, ονόματα που όμως έχουν αρχίσει να ελαττώνουν τις πιθανότητες πρόσληψής τους από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.