Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ: «Ο VAR στο παιχνίδι με την Έβερτον ήταν φαν της Λούτον» (video)

Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Έβερτον και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής στην Premier League. Οι «κόκκινοι» συγκεντρώνουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν από διαιτητή και VAR. 

Πρωταγωνιστής και στις τρεις περιπτώσεις είναι ο Άσλεϊ Γιανγκ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ρέινα στο 24’, έκανε χέρι στο 44’, ενώ στο 55’ ανέτρεψε τον Χάντσον-Οντόι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Άντονι Τέιλορ, είπε «παίζεται» και στις τρεις. 

Στην ανακοίνωσή της η Νότιγχαμ αναφέρει πως πριν την έναρξη του αγώνα είχε ενημέρωση την επιτροπή διαιτησίας πως ο VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, είναι φίλαθλος της Λούτον, με την οποία δίνει μάχη για την παραμονή.

Δείτε εδώ τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ:

«Τρεις πραγματικά κακές αποφάσεις, τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν, τα οποία δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε ενημερώσει την επιτροπή διαιτησίας πως ο VAR της αναμέτρησης είναι φίλαθλος της Λούτον και είχαμε ζητήσει να αλλαχθεί. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές. Η Νότιγχαμ πλέον θα εξετάσει τις επιλογές τις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.