Σβαϊνστάιγκερ: «Ήμουν πολύ λυπημένος γιατί η Γιουνάιτεντ…»

«Σπάει» τη σιωπή του ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για την περίοδο που αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ μιλάει σε συνέντευξη του για την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα για την περίοδο που ήταν προπονητής του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γερμανός χαφ ήρθε στο Μάντσεστερ το 2015, όταν ήταν προπονητής ο Λουίς Φαν Χάαλ. Όταν όμως ήρθε ο «special one», ο πολύπειρος χαφ παραγκωνίστηκε, λόγω της έλευσης των παικτών που έφερε τότε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ως αποτέλεσμα, ο Μουρίνιο τον έστειλε να προπονείται με την Κ-16 των «κόκκινων διαβόλων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την πρώτη μέρα μετά την επιστροφή μου από το Euro του 2016, προπονήθηκα μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ήταν φοβερό», θυμάται ο Σβαϊνστάιγκερ στο «The Overlap»: «Αλλά την επόμενη μέρα, στα γενέθλιά μου, ο αθλητικός διευθυντής, Τζον Μουρτάφ ήρθε στο Κάρινγκτον και μου είπε ότι δεν μπορούσα να πάω στα αποδυτήρια, μετά από εντολή του Μουρίνιο».

«Ήμουν πολύ λυπημένος γιατί η Γιουνάιτεντ ήταν ο δεύτερος σύλλογος της καρδιάς μου», επισήμανε ο Σβαϊνστάιγκερ για να προσθέσει:

«Ρώτησα αν μπορούσα να πάω στην Αμερική. Ο Μουρίνιο μου ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που μου φέρθηκε. Γι’ αυτό έπρεπε να με αφήσει να φύγω, αφού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα εναντίον μου ξανά», είπε ο Σβαϊνστάιγκερ για να συνεχίσει: «Δεν είμαι άνθρωπος που τρέχω στα ΜΜΕ. Ήταν πιο σημαντικό για μένα να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και να κρατήσω την ακεραιότητα μου».

Όταν έπαιξε στις ΗΠΑ αγωνίστηκε για τη Σικάγο Φάιερ. Στην Αμερική έπαιξε σε 85 παιχνίδια, βάζοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.