Άρσεναλ: “Επίθεση” Κόουλ κατά Αρτέτα

Κατηγορεί για ασέβεια τον Ισπανό τεχνικό.

Η Άρσεναλ προετοιμάζεται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Άστον Βίλα (14/4, 18.30 από τα κανάλια Novasports) για την 33η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πρέπει να βάλει στην άκρη τον επαναληπτικό με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του UEFA Champions League (2-2 πρώτος αγώνας στο “‘Εμιρέιτς”), ώστε να συνεχίσει τη πορεία της προς τη διεκδίκηση του τίτλου.

Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να ετοιμάσει τους “κανονιέρηδες” όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά προσπαθεί να “κλείνει και τα αυτιά του” στις διάφορες κριτικές που δέχεται για ορισμένες επιλογές του. Τελευταία είναι του πρώην θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντι Κόουλ.

Το σημείο που έθιξε ο πρώην Άγγλος επιθετικός είναι η αντικατάσταση κάτω από τα γκολπόστ του εξαιρετικού τη περσινή σεζόν Άαρον Ράμσντεϊλ με τον Ντάβιντ Ράγια. Ο Κόουλ θεωρεί ασέβεια τον τρόπο που ο Αρτέτα μεταχειρίζεται τον Άγγλο τερματοφύλακα, ενώ τον προέτρεψε να κοιτάξει κι άλλους συλλόγους, δίνοντας ως παράδειγμα την Νιούκαστλ.

«Εννέα στις δέκα φορές, όταν ένας παίκτης μετακομίζει σε διαφορετικό σύλλογο, προορίζεται να είναι ο νούμερο ένα σέντερ φορ, σέντερ-χαφ, τερματοφύλακας ή οτιδήποτε άλλο. Εάν ο Άαρον κάνει την κίνηση, θα είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακας της Νιούκαστλ.

Νομίζω ότι έχει καταφέρει πολύ, το κάνω πραγματικά. Ήταν τόσο καλός για την Άρσεναλ την περασμένη σεζόν και στη συνέχεια ξαφνικά, ο Μίκελ Αρτέτα αποφάσισε να πάρει έναν νέο τερματοφύλακα και αρχικά ισχυρίστηκε ότι κι οι δύο λογίζονται ως βασικοί, κάτι που ήταν πλήρης ανοησία από την πρώτη μέρα.

Ο τρόπος που αγνοεί τον Ράμσντεϊλ είναι πραγματικά ασεβής. Βασικά τον απέκλεισε. Μου αρέσει το πώς ασχολείται με τον εαυτό του και αξίζει να του φέρονται με λίγο περισσότερο σεβασμό, οπότε αν φύγει από την Άρσεναλ, τότε σίγουρα θα έκανε καλή δουλειά στη Νιούκαστλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.