Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με τα… τσικό απέναντι στην Μπόρνμουθ

Πολλά τα προβλήματα των "Κόκκινων Διαβόλων".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις εκτός έδρας αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου (13/4, 19.30 από το Novasports Premier League), καθώς φιλοξενείται στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θέλουν να φύγουν από “Vitality Stadium” με τους τρεις βαθμούς, ενώ ακολουθεί κι ο ημιτελικός του FA Cup με την Κόβεντρι. Βέβαια, στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, ο Έρικ τεν Χαχ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ειδικά η άμυνα της Γιουνάιτεντ θυμίζει “νοσοκομείο”. Εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι κεντρικοί μπακ Βαράν, Λίντελοφ, Λισάντρο Μαρτίνεζ και Τζόνι Έβανς, καθώς κι οι πλάγιοι Σο και Μαλάσια. Με μοναδικούς διαθέσιμους τους Χάρι Μαγκουάιρ και Γουίλι Καμπουάλα, ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να ανεβάσει τρεις παίκτες από τις Ακαδημίες για να ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα.

Πρόκειται για τους Τζακ Κίνγκντον, Χάρι Αμάς και Χαμπίμπ Οκουνέγιε. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή των “Κόκκινων Διαβόλων”, ενώ οι άλλοι δύο είναι αριστερό και δεξί μπακ αντίστοιχα. Βρίσκονταν στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με την Λίβερπουλ, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.