Μάντσεστερ Γ.: «Θέλει τον Ζοάο Νέβες…»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει στην απόκτηση του Ζοάο Νέβες για ν' αλλάξει την εικόνα της ομάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι «μπέμπηδες» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι έτοιμοι ν’ ανοίξουν τα ταμεία τους για τον 19χρονο Πορτογάλο διεθνή άσο, αλλά δεν παίζουν μόνοι.

Σύμφωνα, με την αθλητική εφημερίδα του Πόρτο «O Jogo» και η Λίβερπουλ προσέγγισε την Μπενφίκα και διεκδικεί τα δικαιώματα του, μετά από εισήγηση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος συμφώνησε να πάρει τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ στο «Ανφιλντ».

Η Μάντσεστερ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Νέβες για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του. Ο 19χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2028, στα 130 εκατ. ευρώ.

Ετσι η Γιουνάιτεντ, αλλά και η Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσουν όχι λιγότερα από 110 εκατ. ευρώ για να πάρει το νέο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, όπως διέρρευσε στα ΜΜΕ η διοίκηση της Μπενφίκα.

Ο Νέβες εντάχθηκε στην ομάδα της Λισαβόνας σε ηλικία 12 ετών, προερχόμενος από την Ταβίρα, και έπαιξε στην πρώτη ομάδα στις 30 Δεκεμβρίου 2022 κόντρα στην Μπράγκα. Παίζοντας λίγα λεπτά προς το τέλος του αγώνα, ο νεαρός περίμενε μέχρι τις 23 Απριλίου και τον αγώνα με την Εστορίλ για να βρεθεί στην αρχική 11άδα της Μπενφίκα. Ο Νέβες στέφθηκε πρωταθλητής με τον σύλλογο της Λισαβόνας την περασμένη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.