Άρσεναλ: Τελικά είναι καλός ο Χάβερτς; (video)

Ο Κάι Χάβερτς ήταν μία επιλογή που αμφισβητήθηκε το καλοκαίρι για την Άρσεναλ, αλλά έχει αρχίσει να βγάζει τα λεφτά του για τα καλά.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί ο Μίκελ Αρτέτα, επέλεξε να ξοδέψει 75 εκατ., για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, από τη συμπολίτισσα Τσέλσι.

Κι αυτό γιατί, μπορεί ο διεθνής άσος να έχει στο παλμαρέ του ακόμα και γκολ που έκρινε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ (το 2021 στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι), ωστόσο ποτέ δεν θεωρούνταν ο κλασικός «γκολτζής».

Με την Τσέλσι, ποτέ δεν είχε σεζόν με πάνω από 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η καλύτερη χρονιά του μέχρι τώρα, ήταν το 2018-19 με τη Λεβερκούζεν, όταν πέτυχε 17 γκολ στην Bundesliga.

Αρκετοί, παρέβλεπαν την εργατικότητά του στον αγωνιστικό χώρο, όπου με τις κινήσεις του, έκανε ευκολότερη τη δουλειά των – πολλές φορές πιο «λαμπερών» – παρτενέρ του στην επίθεση.

Ο Αρτέτα πάντως, πίστευε από την αρχή στον Γερμανό και τον έχρισε βασικό από το ξεκίνημα της σεζόν. Άργησε να πάρει μπρος και άνοιξε λογαριασμό μόλις την 7η αγωνιστική, κόντρα στην Μπόρνμουθ. Όμως, τον τελευταίο καιρό, ο 24χρονος έχει…πάρει φωτιά!

Σκοράροντας στο 3-0 επί της Μπράιτον, ο Χάβερτς, κατέγραψε γκολ σε πέντε από τις τελευταίες επτά αγωνιστικές Premier League, ενώ έχει και τέσσερις ασίστ το ίδιο διάστημα.

Έτσι, ξεπέρασε ήδη την καλύτερη χρονιά του στην Τσέλσι, έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 30 ματς πρωταθλήματος και 1 γκολ σε 8 παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τα γκολ και τις ασίστ του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, στο video του Novasports.gr.

Ο Αρτέτα, βλέπει έτσι με ικανοποίηση, μία από τις επιλογές του που αμφισβητήθηκαν, να οδηγεί τους «κανονιέρηδες», στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, καθώς οι Λονδρέζοι τα δίνουν όλα για να επιστρέψουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από 20 χρόνια.

Αν μάλιστα, η Άρσεναλ καταφέρει να φτάσει μέχρι και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ο Ισπανός, θα βρει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που έχει το…know how σε τέτοιες καταστάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.