Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει μόνο νίκες ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε μόνο νίκες από τους παίκτες του έως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της έως το τέλος της φετινής σεζόν και να εκμεταλλευτεί τα «στραβοπατήματα» των ομάδων, που προπορεύονται στη βαθμολογία. Οι «πολίτες» βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -1 από τη δεύτερη Άρσεναλ.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε εν όψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας: «Η ποιότητα των αντιπάλων είναι αυτή που είναι. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα καταλάβουμε ότι η ομάδα ήταν εκεί, αυτό είναι σίγουρο. Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δε λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε. Αν συμβεί κάτι, είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελέγχουμε τη μοίρα μας στα δικά μας παιχνίδια, αυτό είναι όλο».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στη λονδρέζικη ομάδα: «Η Πάλας ήταν πάντα σκληρή.  Ο νέος προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει παίκτες με ποιότητα. Είναι δυνατοί αμυντικά και έχουν καλή φυσική κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.