Μπέρνλι-Γουλβς 1-1: Αήττητη η Μπέρνλι, παραμένει όμως σε δύσκολη θέση (highlights)

Η Μπέρνλι "¨καιγόταν" για τη νίκη αλλά η Γουλβς έπαιξε συγκεντρωμένα και δεν της επέτρεψε να προσεγγίσει την γραμμή της σωτηρίας της.

Στο Τερφ Μουρ η Μπέρνλι ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να πλησιάσει στην γραμμή της σωτηρίας και μπήκε ποο δυνατά απο τη Γουλβς στο γήπεδο. Σε ένα ματς κλειστό χωρίς πολλές ευκαιρίες ήρθε το γκολ στο 37ο λεπτό με τον Λάρσεν να εκμεταλλεύεται την άριστη σέντρα του Ο’Σέι και να κάνει το 1-0 με ωραίο εναέριο πλασέ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα κλείσει το 1-0, ο Αϊτ Νούρι κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Σαράμπια το εκτέλεσε και ο Νούρι μόνος στην καρδιά της περιοχής πήρε κεφαλιά για να κάνει το 1-1 παγώνοντας τους γηπεδούχους.

Σττο δεύτερο ημίχρονο η Μπέρνλι συνέχισε να είναι επιθετική αλλά βρήκε απέναντί της τον Ζοσέ Σα ο οποίος έκανε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το 1-1. Η Γουλβς σε μερικές κόντρα επιθέσις θα μπορούσε να έχει “κλέψει” τη νίκη, αλλά ο Λεμινά ήταν άστοχος και ο Μούριτς νίκησε τον Νούρι σε τετ α τετ. Το 1-1 δεν ευνοεί την Μπέρνλι που έμεινε για τέταρτο ματς αήττητη αλλά δεν μπόρεσε να προσεγγίσει περισσότερη τη γραμμή της σωτηρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.