Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 1-1: Ισόπαλοι στο βροχερό Λονδίνο (highlights)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της πρωτεύουσας, σε ένα παιχνίδι που για 60΄ είχε τον ρυθμό που αναλογεί στη φήμη του.

Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου υποδέχτηκε την Τότεναμ, η Γουέστ Χαμ για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Τα πρώτα 45‘ του παιχνιδιού τελειώσαν στο 1-1 με το ματς γενικώς να μην έχει τη μεγάλη ένταση που περιμένεις ειδικά από ένα Λονδρέζικο ντέρμπι όπως αυτό. Ο ρυθμός ήταν εκεί, οι μεγάλες ευκαιρίες όμως παρά τα δύο γκολ εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες όχι. Το προβάδισμα πήραν από νωρίς τα «σπιρούνια» με ένα τέρμα που αντικατοπτρίζει την εφετινή Τότεναμ. Υπομονή με την μπάλα, παιχνίδι από τα πλάγια, παράλληλο γύρισμα του Βέρνερ για να έρθει ο νεαρός Μπρέναν Τζόνσον να πετύχει το πέμπτο του εφετινό γκολ. Τα «σφυριά» δεν άργησαν να βγάλουν αντίδραση και λίγα λεπτά μετά, ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Μπόουεν, ήρθε ο αρχηγός της ομάδας Κουρτ Ζουμά να ισοφαρίσει με δύσκολη κεφαλιά στο 19΄.

Στην επανάληψη, η κούραση επικράτησε στις δύο ομάδες που δημιούργησαν από μια ακόμη ευκαιρία αμφότερες. Με τη σημαντικότερη για τους γηπεδούχους να είναι, όταν ο Αντόνιο, από βαθιά μπαλιά, πήρε τη μονομαχία με τον Φαν ντε Φεν, στάθηκε όρθιος αλλά το πλασέ του το εξουδετέρωσε ο Βικάριο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να κρατήσουν το σουτ του Ουντόγκι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Ζουμά, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ-Πράουζ, Πακετά, Κούντους, Σούτσεκ, Μπόουεν, Αντόνιο

Τότεναμ (Ποστέκογλου): Βικάριο, Ρομέρο, Πέδρο Πόρο, Φαν ντε Φεν, Ουντόγκι, Μπισουμά (Χόιμπιεργκ 83΄), Μπεντακούρ (Σααρ 69′), Μάντισον (Κουλουσέφσκι 69΄), Σον, Τζόνσον (Λο Σέλσο 90’+1′), Βέρνερ (Ριτσάρλισον 83΄)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.