Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 4-3: Μυθική νίκη με ανατροπή σε καταπληκτικό ματς! (highlights)

Καταπληκτικό παιχνίδι στο St. James' Park ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη που τους έφερε στην 8η θέση!

Η Νιούκαστλ πανηγύρισε εντυπωσιακή νίκη με 4-3 απέναντι στη Γουέστ Χαμ έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ 3-1! Η ομάδα του Έντι Χάου, για πρώτη φορά φέτος πήρε νίκη με ανατροπή!

Καλύτερα τα «σφυριά» στο πρώτο ημίχρονο

Η Νιούκαστλ, ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Γκόρντον από τον Τσουφάλ. Ο διαιτητής έλεγξε την φάση στο βίντεο και έδωσε την εσχάτη των ποινών. Από τα έντεκα βήματα, ο Ίσακ ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 στο 6΄.

Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 21΄ισοφάρισαν με τον Αντόνιο σε 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκανε την ανατροπή με τον Κούντους!

Λύγισαν τα «Σφυριά»

Η Γουέστ Χαμ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 48 με τον Μπόουεν και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μόγιες, θα έφτανε στη νίκη.

Ωστόσο, η είσοδος του Μπαρνς, βοήθησε τη Νιούκαστλ να κάνει μυθική ανατροπή.

Ο Ίσακ με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 στο 77 ενώ ο Μπαρνς στο 83΄ισοφάρισε σε 3-3! Ο Χάρβι Μπαρνς είχε δύο γκολ στη σεζόν και πλέον έφτασε τα τέσσερα σε έντεκα ματς, κάνοντας ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις σε 4-3!

Στο 90+4 αποβλήθηκε ο Γκόρντον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Λιβραμέντο(56΄Αλμιρόν)(67΄Μπαρνς), Σερ, Λασέλς(17΄Κραφτ)(57΄Χολ), Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ(57΄Άντερσον), Μέρφι, Ίσακ, Γκόρντον.

Γουέστ Χαμ: Αρεολά(46΄Φαμπιανσκί), Έμερσον, Ζούμα, Μαυροπάνος, Τσουφάλ(93 Ίνγκς), Γουόρντ-Πράους(84΄Τζόνσον), Σούτσεκ, Κούντους, Πακετά, Μπόουεν, Αντόνιο(84΄Φίλιπς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.