Εσπιρίτο Σάντο: «Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ρεαλιστικός στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του, μετά και την ποινή αφαίρεσης βαθμών που δέχτηκε! Λέγοντας πως «Θα πρέπει να ξεχάσουν τα πάντα και να επικεντρωθούν στην πραγματικότητα, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι σημαντικό τώρα που γνωρίζουμε την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε 25 βαθμούς και τώρα έχουμε 21. Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ποιοι είμαστε εμείς που θα πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο; Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι στον αγωνιστικό χώρο. Να ξεχάσουμε τα πάντα και να επικεντρωθούμε στο καθήκον μας για να βγούμε από την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση και να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο τόνισε πως αφήνει τα θέματα εκτός γηπέδου στην ιεραρχία του συλλόγου και ενδιαφέρεται μόνο για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για την 30η αγωνιστική της Premier League

«Το μήνυμa μας είναι ξεκάθαρο, ξεχάστε το παρελθόν και επικεντρωθείτε μόνο σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, που είναι να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να πάμε για να πάρουμε βαθμούς στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.