Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου θέλει σταθερά βήματα

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να δημιουργήσει μια καλή ομάδα και όχι να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός τόνισε μετά την ήττα 3-0 από τη Φούλαμ, πως θέλει η ομάδα του να αναπτυχθεί σωστά και να μεγαλώσει σαν ομάδα, με το πέρασμα των μηνών. Επίσης, δήλωσε πως δεν είναι αρνητικός να τερματίσει στην πέμπτη θέση, αν η ομάδα του είναι έτοιμη για περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Ποστέκογλου δήλωσε: «Δε βλέπω την τέταρτη θέση ως έπαθλο. Δε θέλω να τερματίσω τέταρτος αν δεν έχουμε μεγαλώσει και δεν έχουμε αναπτυχθεί ως ομάδα. Μέρος της αφήγησης είναι να σε ωθήσει σε τέτοιου είδους θέσεις όπου πιστεύεις ότι η τέταρτη είναι κάποιο είδος επίτευγμα που σου δίνει κάτι για την επόμενη χρονιά. Η τέταρτη θέση θα ήταν υπέροχη αν νιώθω ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα και δημιουργούμε κάτι που θα μας φέρει επιτυχία την επόμενη χρονιά. Αλλά η τέταρτη δεν είναι ο στόχος μας. Αν τερματίσουμε πέμπτοι, και αν εγώ νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα να αμφισβητήσουμε την επόμενη χρονιά, τότε δε θα απογοητευτώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.