Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι 2-2: Ο Ινγκς…έσωσε τον Μαυροπάνο! (highlights)

Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, η Γουέστ Χαμ επέστρεψε από το 0-2 (αυτογκόλ Μαυροπάνου το δεύτερο), για να πάρει πόντο με «χρυσή αλλαγή» τον Ινγκς στις καθυστερήσεις.

Οι Λονδρέζοι, έμειναν αήττητοι τρίτο σερί ματς, αλλά έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από την πεντάδα, οι «κλάρετς» έμειναν δέκατο ματς χωρίς νίκη και είναι στο -10 από τη σωτηρία.

Η Μπέρνλι, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Φοφανά στο 11ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ο Κάλεν γύρισε από αριστερά για τους φιλοξενούμενους και ο Μαυροπάνος, άθελά του, βάζοντας την προβολή, νίκησε τον τερματοφύλακά του, για το δεύτερο φετινό του αυτογκόλ!

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο Πακετά μείωσε σε 2-1 με πλασέ, ενώ η Γουέστ Χαμ είχε πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, ανάμεσά τους και ένα δοκάρι σε σέντρα – σουτ του Σούτσεκ στο 86′.

Στο 82′, ο Ντάνι Ινγκς μπήκε στο ματς για τους γηπεδούχους και στο 87′ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Αντόνιο, που του είχε δώσει πάσα με το στήθος, ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τελικά, ο Ινγκς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+1′, με ωραίο σουτ μετά από φάση διαρκείας, ενώ στο 90+6 είχε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως το σουτ που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Γουέστ Χαμ (Μόιες): Αρεολά – Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρντ (82′ Ινγκς), Κρέσγουελ – Σούτσεκ, Φίλιπς (46′ Άλβαρες) – Κούντους, Ουόρντ – Πράουζ (46′ Αντόνιο), Πακετά – Μπόουεν.
Μπέρνλι (Κομπανί): Τράφορντ – Ασινιόν, Ο’ Σέι, Εστέβ, Τέιλορ – Βιτίνιο (90′ Γκούντμουντσον), Μπέργκε, Κάλεν, Οντομπέρ (68′ Ντελκρουά) – Φοφανά, Μπρούουν Λάρσεν (46′ Μπράουνχιλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.