Γουλβς – Φούλαμ 2-1: Δαγκώνουν οι «λύκοι» και βλέπουν Ευρώπη (highlights)

Η Γουλβς παρά τα πολλά της προβλήματα κατάφερε να λυγίσει τη Φούλαμ και να πανηγυρίσει τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Γουλβς έφτασε τις 12 νίκες στο πρωτάθλημα, 7η εντός, πέρσι ολοκλήρωσε την σεζόν με 11, η Γουλβς των πολλών προβλημάτων, δεν είχε ο Γκάρι Ονίλ, Κούνια, Χουάνγκ, Ντόουσον, ενώ έχασε με τραυματισμούς μέσα στο πρώτο ημίχρονο τους Μπελγκάρ και Νέτο! Η Γουλβς κάνει εξαιρετικό 2024 και κοιτάζει ξεκάθαρα Ευρώπη, ενώ είναι και μέσα στο κύπελλο, παίζει με τη Κόβεντρι (16/3).

Στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε πίεση και η Φούλαμ ήταν ανώτερη. Οι Λονδρέζοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Γουίλσον και το δοκάρι του Ανταραμπιόγιο αλλά η Γουλβς κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη η Φούλαμ μπήκε με λάθη, τα λάθη πληρώνονται και η Γουλβς άνοιξε το σκορ από στατική φάση με το πρώτο γκολ του Αίτ Νουρί στο πρωτάθλημα (1-0, 52ολεπτό) από ασίστ του Τότι Γκόμες και 15 λεπτά αργότερα ο Σεμέντο δοκίμασε να σκοράρει, η μπάλα βρήκε τον Κέρνι και πήγε στα δίχτυα του Λένο (2-0, 67ο λεπτό). Το μόνο που κατόρθωσε η Φούλαμ ήταν να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το 5ο φετινό γκολ του Ιουόμπι (2-1, 98ο λεπτό).

Η Γουλβς πέρασε μόνη στην 8η θέση με 41 βαθμούς, πρώτη φορά βρίσκεται φέτος τόσο ψηλά, ενώ η Φούλαμ που ύστερα από δύο σερί νίκες υπέστη13η ήττα, έμεινε στην 12η θέση με 35 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.