Κρίσταλ Πάλας-Λούτον 1-1: Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους Λονδρέζους (highlights)

Με ένα γκολ του Γούντροου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λούτον μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, πήρε πολύτιμο βαθμό από την Κρίσταλ Πάλας.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει εφέτος με τους Λονδρέζους, οι οποίοι έχουν δεχτεί συνολικά 20 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά των αγώνων πρωταθλήματος!

Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Σέλχαρστ Παρκ” σε επίπεδο Premier League, από τον Φεβρουάριο του 1992, Οι Λονδρέζοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό, όταν από το λάθος του Ντάουτι, επωφελήθηκε ο Μουνιός με τον Κολομβιανό να βρίσκει στο ύψος της μικρής περιοχής τον Ματετά και τον Γάλλο να τελειώνει ιδανικα τη φάση με υπέροχο τακουνάκι.

Πάλι από λάθος αυτή τη φορά του Κλαρκ στο 43΄, ο Ματετά βρέθηκε απέναντι από τον Καμίνσκι, αλλά πλάσαρε άουτ, με τη Λούτον να έχει τη μοναδική της τελική προσπάθεια στις καθυστερήσεις, αλλά η κεφαλιά του Όσο πέρασε πάνω από τα δικάρια του Τζόνστοουν.

Η πρώτη τελική στην εστία για τη Λούτον, ήρθε στο 67ο λεπτό, αλλά το αριστερό πλασέ του Μόρις μπλόκαρε ο Τζόνστοουν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με Ματετά και Έζε, για να έρθει η “πικρή” στιγμή για τους γηπεδούχους στο 6ολεπτό των καθυστερήσεων με τον Γούντροου, ο οποίος έχει πετύχει συνολικά 2 γκολ στην Premier League, και τα δύο εναντίον της Κρίσταλ Πάλας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.