Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μότα ο εκλεκτός;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να απολύσει τον Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι και έχει αρχίσει να διερευνά εσωτερικά την ιδέα της πρόσληψης του προπονητή της Μπολόνια Τιάγκο Μότα.

Ο Τεν Χαγκ δέχεται αυξανόμενη πίεση, αφού δεν κατάφερε να συμβαδίσει με τις ομάδες στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και βγήκε από τη φάση των ομίλων του Champions League.

Μετά από περισσότερους από 18 μήνες στο τιμόνι, η υπομονή άρχισε να εξαντλείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο νέος αθλητικός επικεφαλής Sir James Ratcliffe αναμένεται τώρα να απολύσει τον Ολλανδό το καλοκαίρι, επιθυμώντας να ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Ράτκλιφ και οι συνάδελφοί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αρχίσει να διερευνούν εσωτερικά την ιδέα να πάρουν τον Τιάγκο Μότα για να αντικαταστήσουν τον Τεν Χαγκ στο τέλος της σεζόν, εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά του Ιταλο-Βραζιλιάνου προπονητή με την Μπολόνια.

Ο 41χρονος έχει λάμψει στην Emilia-Romagna αυτή τη σεζόν, οδηγώντας τον σύλλογο σε μια απροσδόκητη μάχη για την πρόκριση του Champions League. Με 11 αγώνες της Serie A να έχουν απομείνει, η Μπολόνια βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα με 51 βαθμούς, τέσσερις μπροστά από τη Ρόμα. Έχει ήδη τραβήξει την προσοχή πολλών κορυφαίων συλλόγων σε όλη την Ευρώπη….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.