Γούλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0: Αγχώθηκε αλλά νίκησε (highlights)

Η Γούλβς μπορεί να μην βρισκόταν σε "καλό φεγγάρι" απέναντι στη Σέφιλντ, όμως πήρε μια νίκη που την βάζει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Η Γούλβς πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «λύκοι» χάρη σε γκολ του Πάμπλο Σαράμπια πανηγύρισαν σπουδαία νίκη που τους έφεραν στην όγδοη θέση στον πόντο από την Μπραϊτόν και τη Νιουκάστλ.

Το ματς

Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νίλ μπήκε νευρικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά χάρη σε γκολ του Σαράμπια στο 30’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Μολινιού. Στη συνέχεια, οι «λύκοι» πίεσαν για να πετύχουν κάποιο γκολ, με τον Αϊτ- Νούρι, αλλά ο Γκίρμπιτς είχε την απάντηση απέναντι στο σουτ του Μαροκινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με αποτέλεσμα να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσουν την εστία του Σα. Η ομάδα του Κρίς Γουάιλντερ, ωστόσο, οι Τζέιμς Μακατί και Ράιαν Μπρούστερ ξόδεψαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη του παιχνιδιού.

Η Γούλβς με αυτό το αποτέλεσμα έφτσε στην όγδοη θέση και τους 38 βαθμούς, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παρέμεινε στα τελευταία στρώματα της βαθμολογίας στην ισοβαθμία με την Μπέρνλι.

Την επόμενη αγωνιστική η Γούλβς θα παίξει εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ (2/3, 17:00), ενώ η Σέφιλντ θα υποδεχτεί την Άρσεναλ (4/3, 22:00).  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.