Λούτον – Σέφιλντ Γιουν. 1-3: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τις «λεπίδες»! (highlights)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, κέρδισε για πρώτη φορά εκτός έδρας και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Οι «λεπίδες», ήταν η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν είχε νίκη μακριά από το σπίτι της, όμως τα κατάφερε, και επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από επτά αγωνιστικές, ελπίζει ακόμα στην επιβίωση, παρά το γεγονός ότι παραμένει τελευταία, στο -7 από τη σημερινή της αντίπαλο, που έχασε μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν τις διαθέσεις τους πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον ΜακΑτι να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Παρ’ όλο που έχασαν νωρίς τον αρ. μπακ Νόρινγκτον Ντέιβις λόγω τραυματισμού, ήταν απειλητικοί στην κόντρα και στο 29′ έχασαν ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, με τον Άρτσερ, που αστόχησε από κοντά.

Δευτερόλεπτα αργότερα όμως, ο ίδιος παίκτης έκλεψε ψηλά από τον Όσο, πλάσαρε εύστοχα τον Καμίνσκι και έγραψε το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα, μετά από ένα κόρνερ, για τις «λεπίδες», ο Μπερκ έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής Κάβανο είδε το replay, καταλόγισε το πέναλτι και ο ΜακΑτι έκανε το 0-2.

Η Λούτον, που είχε κατοχή 70% στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες, ευτύχησε να μειώσει στο 52ο λεπτό, όταν ο Αντεμπάγιο κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα στην περιοχή (και αυτό καταλογίστηκε μετά από θέαση του replay), με τον Μόρις να μειώνει από τη «βούλα».

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και τελείωσαν το ματς με 75% κατοχή, όμως ήταν ευάλωτοι στην κόντρα και μετά από άλλο ένα λάθος του Όσο, ο Όζμπορν έβγαλε σε θέση βολής τον κορυφαίο της Γιουνάιτεντ, Βίνι Σόουζα, που πέτυχε το πρώτο του «αγγλικό» γκολ για το 1-3!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πέτυχε πρώτη φορά τρία γκολ φέτος σε παιχνίδι της και κράτησε το πολύτιμο τρίποντο, παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, με τον Φόντερινγχαμ να λέει «όχι» όταν χρειάστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν εκτός έδρας ματς Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2021 και παραμένουν ζωντανοί…

Λούτον (Έντουαρντς): Καμίνσκι – Μπερκ (68′ Τάουνσεντ), Όσο, Μπελ – Ογκμπένε, Λοκονγκά, Μπάρκλι, Ντάουτι (87′ Μπέρι) – Κλαρκ (53′ Τσονγκ), Μόρις (87′ Γούντροου), Αντεμπάγιο.
Σέφιλντ Γιουν. (Ουάιλντερ): Φόντερινγχαμ – Μπογκλ, Χόλγκεϊτ, Αχμεντχότζιτς, Ρόμπινσον, Νόρινγκτον – Ντέιβις (5′ Λόου) – ΜάκΑτι (81′ Νόργουντ), Σόουζα, Χάμερ (60′ Ντέιβις), Όζμπορν – Άρτσερ (81′ Μπρούστερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.