Τότεναμ-Μπράιτον 2-1: Τζόνσον για τη νίκη… (highlights)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Τότεναμ κόντρα στην Μπράιτον (2-1), χάρη σε γκολ του Μπρέναν Τζόνσον στο 90+6.

Η Τότεναμ υποδέχθηκε τη Μπράιτον στο Λονδίνο, για λογαριασμό της 24ης αγωνιστικής της Premier League. 

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν σπουδαία νίκη με γκολ του Μπρέναν Τζόνσον στο 90+6. 

Τα «σπιρούνια» ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της Premier League με 47 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, έχασε μοναδική ευκαιρία να φύγει με το βαθμό από το βόρειο Λονδίνο και παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας και τους 35 βαθμούς. 

Το ματς

Ισορροπημένο παιχνίδι, με την Μπράιτον να προηγείται 

Η Τότεναμ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και το μεγαλύτερο μέρος της κατοχής της μπάλας.  

Η Μπράιτον ήταν αυτή όμως που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα στο 17ο λεπτό. Ο Γουέλμπεκ κέρδισε πέναλτι ύστερα από παράβαση του Φαν Ντε Φεν, ο Γκρος ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τους «γλάρους» να προηγούνται και τους δύο τερματοφύλακες με εκατέρωθεν μεγάλες επεμβάσεις να κρατούν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. 

Ολική ανατροπή με λυτρωτή Τζόνσον για την Τότεναμ

Όπως ήταν λογικό, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου θέλησε να αυξήσει την πίεσή της στο δεύτερο μέρος, με σκοπό να βρει αρχικά ένα γκολ ισοφάρισης και στη συνέχεια να καταφέρει να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς. 

Αυτό ήρθε στο 61ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Σαρ. Ο μέσος των «σπιρουνιών» εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που επικράτησε στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ στην Premier League

Ενώ όλα έδειχαν πως το 1-1 θα παραμείνει μέχρι το τέλος, η Τότεναμ βρήκε γκολ-νίκης. Ο Σον γύρισε με ωραίο τρόπο τη μπάλα στη μικρή περιοχή της Μπράιτον, ο Μπρέναν Τζόνσον βρήκε δίχτυα και έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Τότεναμ (Ποστέκογλου): Βικάριο, Πέδρο Πόρρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντότζι (80’ Χόιμπιεργκ), Σαρ (80’ Ντέιβις), Μπεντακούρ (62’ Σον), Κουλεσέφσκι (62’ Μπισουμά), Μάντισον, Βέρνερ (62’ Τζόνσον), Ριτσάρλισον.   

Μπράιτον (Ντε Τσέρμπι): Στιλ, Λάμπτεϊ (90+1’ Μπαλεμπά), Φαν Χέκε, Ντανκ, Εστουπινιάν, Γκρος, Γκίλμουρ (90+1’ Μποάτεϊ), Λαλάνα (57’ Φάτι), Μουονανότε (83’ Φέτλμαν), Γουέλμπεκ (83’ Φέργκιουσον), Μιτόμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.