Ποσετίνο: «Πρέπει να βελτιωθεί ο Μούντρικ»

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο ξεκαθάρισε πως ο Μικάιλο Μούντρικ θα πρέπει να βελτιωθεί, για να παίξει βασικός στην Τσέλσι.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είχε κοστίσει 103 εκατομμύρια ευρώ στους Λονδρέζους, όταν είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2023. Μετά από 41 συμμετοχές στην αγγλική ομάδα μετράει μόλις τέσσερα γκολ. Ο ίδιος φέρεται δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχή του, όμως ο Αργεντινός τεχνικός έχει διαφορετική άποψη.

Ο Ποσετίνο δήλωσε αρχικά: «Ήταν βασικός στον ημιτελικό απέναντι στη Μίντλεσμπρο, που ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για εμάς. Ναι, τώρα είναι στον πάγκο. Αυτό έχει να κάνει με τη φόρμα κατά τη διάρκεια της σεζόν, πρέπει να κρατάς τη φόρμα σου και να προσπαθείς να είσαι ο καλύτερος κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης. Ως προπονητικό τιμ, κοιτάζουμε να υπάρχει αξιοκρατία. Βάζουμε να παίζουν τους ποδοσφαιριστές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πιστεύω πως ο Μούντρικ είναι νεαρό παιδί που ήρθε εδώ πριν από έναν χρόνο. Ξέρουμε τις συνθήκες γύρω από τη μεταγραφή. Φυσικά και χρειάζεται να βελτιωθεί. Έχει εκπληκτική ποιότητα και δυνατότητες αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν είναι τένις. Έχουμε παίκτες που θα πρέπει να αποδίδουν μέσα στο σύνολο. Εάν τον δείτε, είναι φοβερός, αλλά θα πρέπει να προσαρμόζεται και να παίζει για την ομάδα. Χρειάζεται να προσαρμοστεί και αυτό απαιτεί χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.