Εντέν Αζάρ: Τότε τον κλώτσησε, τώρα τον αποθεώνει! (pics)

Ο Εντέν Αζάρ είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν κλώτσησε ένα ball boy το 2013, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του League Cup, μεταξύ της Τσέλσι και της Σουόνσι.

Έκτοτε πέρασαν πάνω από 10 χρόνια και ο νεαρός έγινε πολυεκατομμυριούχος αφού ξεκίνησε τη δική του μάρκα βότκας! Ο Εντέν Αζάρ ξαναβρέθηκε με τον Τσάρλι Μόργκαν, το παιδί που είχε κλωτσήσει το 2013. Η ομάδα της Ουαλίας κέρδισε τους «μπλε» στον ημιτελικό της διοργάνωσης και με την Τσέλσι να κυνηγά το σκορ, η απογοήτευση του Αζάρ τον κυρίευσε και κλώτσησε το ball boy, που ήθελε να κερδίσει χρόνο κρατώντας την μπάλα. Ο Βέλγος τιμωρήθηκε στη συνέχεια με κόκκινη κάρτα.

Ο πολυεκατομμυριούχος πλέον Μόργκαν (αριστερά), από τους πιο πλούσιους Άγγλους

Στον απόηχο του περιστατικού, ο Αζάρ είχε πει τότε: «Το ballboy ήρθε στα αποδυτήρια και κάναμε μια γρήγορη κουβέντα. Ζήτησα συγγνώμη και το αγόρι ζήτησε συγγνώμη επίσης, και το θέμα θεωρείται λήξαν. Συγνώμη».
Έκτοτε, ο νεαρός έχει κάνει μεγάλο ταξίδι, συγκεντρώνοντας τεράστιο πλούτο. Ο Μόργκαν δημιούργησε τη δική του επιχείρηση με έναν φίλο του, καθώς προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια μάρκα βότκας υψηλής ποιότητας. Η βότκα AU, είναι τώρα δημοφιλής και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού όπως οι Φλόιντ Μεϊγουέδερ, Ροναλντίνιο και Τζέι Πολ πόζαρανν με μπουκάλια βότκας AU στο παρελθόν.

Ως αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος, ο Μόργκαν έχει συγκεντρώσει τώρα μια προσωπική περιουσία ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με την The Sunday Times Young Rich List πέρυσι! Είναι από κοινού 27ος στη λίστα, πάνω από τον Άγγλο αστέρα Χάρι Κέιν. Ο Μόργκαν συναντήθηκε με τον Αζάρ, με τον Βέλγο να κάνει και μία σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Ένα ωραίο πράγμα με τη συνταξιοδότηση είναι να πλησιάζεις τους παλιούς φίλους. Έχεις προχωρήσει πολύ σε 11 χρόνια φίλε μου!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.